Paris SG – Bayern München

Ambele echipe să înscrie și Peste/Sub (2.5) DA Peste 2,5g      Se întâlnesc două echipe cu un apetit ultra ofensiv. Confruntarea din marea finală le găsește în formă excelentă, ambele echipe și-au surclasat adversarii în semifinale. Pe de o parte, Bayern cu o medie de peste 4g/meci și cu golgheterul la zi al competiției, Robert Lewandowski….

Hertha BSC – Union Berlin / Bayern Munchen – Eintracht Frankfurt

Hertha BSC – Union Berlin2-4Total goluri În derby-ul Berlinului, o luptă a orgoliilor, echilibrul este cuvântul de ordine. Un paradox al comportamentului home/away al celor două, conform clasamentului, face ca ambele să aibă o apărare vulnerabilă, cu o medie de 2 goluri/meci, primite.Am fost între a miza, că ambele marchează sau 2-4 goluri în meci….

Borussia Dortmund- FC Schalke 04 / RB Leipzig – SC Freiburg

Peste 1.5 goluri BorussiaCota 1,51 RB Leipzig – SC FreiburgPeste 1.5 goluri RB LeipzigCota 1.60 Total cota: 2.42 Atat Borussia, cat si Leipzig au peste 60 de goluri marcate.Borussia se apropie pe teren propriu la o medie de 4 goluri/meci.Cred ca e capabila sa marcheze minim 2 goluri acasa cu Schalke, mai ales in entuziasmul…